Veiligheidstips: Cybercrime

Vandaag start de week van de veiligheid. Vanuit het Platform Veilig Ondernemen (PVO) wordt er deze week iedere dag een berichtje geplaatst met veiligheidstips. Vandaag gaat het over cybercrime. 


Cybercrime

Dat online veiligheid belangrijk is hoor je continu. Veel mensen denken dat vooral grote bedrijven slachtoffer worden van cybercriminelen, maar dat beeld klopt niet. De gedachte ‘mij overkomt dat toch niet’ speelt nog steeds bij veel mkb’ers, terwijl één op de drie bedrijven slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, ongeacht de grootte. Een phishingmail of sms met een link is zo verstuurd, en ze worden steeds geloofwaardiger. Eén klik en je gegevens zijn in handen van hackers.

Video

Een gewaarschuwd mens telt voor twee: bekijk en deel deze video om te voorkomen dat je in de phising-valkuilen trapt. Klik hier om de video te bekijken.

Bijeenkomst Veilig De Bosschen

De BIZ zet zich in om de veiligheid op De Bosschen te verbeteren. Daarom organiseren wij aankomende woensdag 11 oktober een bijeenkomst om u te informeren en inspireren op het gebied van veiligheid. Ook introduceren wij de nieuwe BIZ app. U bent om 17.00 uur van harte welkom in het nieuwe pand van ArboXL aan de Isaac Newtonstraat 6 in Oud-Beijerland. Meld u hier aan.

 

Afbeelding1

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl