Maak kennis met Mark Sturrus, ondernemer in hét Hoeksche Waardse veiligheidsbedrijf op De Bosschen

Op 11 oktober, in de week van de veiligheid, zijn we met de bijeenkomst welkom in het nieuwe pand van Mark Sturrus. Een betere locatie konden we niet treffen, want zijn bedrijf zet zich onder andere ook in voor een veilig De Bosschen. Maar wie zit er nou eigenlijk in dat mooie pand aan het water?

 

Mensen zijn waardevol. Wij beschermen mensen.

 

Volgens Mark zijn mensen het meest waardevol. Daarom heeft hij een bedrijf wat zich inzet voor de veiligheid van mensen. In 2020 heeft hij de SHEQ Group XL opgericht. Hieronder vallen XLIGN en ArboXL. “Bij XLIGN zorgen we ervoor dat de juiste veiligheidsprofessional op de juiste job terechtkomt”, aldus Mark. “Dit doe ik al sinds 2016. We hebben klanten gevestigd over de hele wereld”. Mark vertelt verder: “In 2020 ben ik in weer contact gekomen met een oude bekende, Heleen van Pelt van FISAMA. Dit bedrijf was al jarenlang opleider en adviseur binnen de Arbo- en brandveiligheidsbranche. We versterkten elkaar enorm en hebben daarom besloten een partnerschap aan te gaan. Dat bedrijf is ArboXL gaan heten”. Om kruisbestuiving te laten plaatsvinden besluiten de twee bedrijven te verhuizen naar een nieuw pand, gelegen aan de Isaac Newtonstraat 6-8 te Oud-Beijerland. “Op deze manier kunnen we nog veel meer betekenen voor onze opdrachtgevers en omgeving. We hebben het pand duurzaam verbouwd en ingericht, zijn van het gas af en gaan bewust om met het warmte- en koude beheer. Ook zijn we bezig met de vergroening van de buitenruimte”.

 

Thuis in de Hoeksche Waard

 

Op de vraag hoe het bevalt op De Bosschen antwoord Mark zeer positief: “FISAMA en daarmee ook ArboXL zaten al op De Bosschen, maar sinds afgelopen juni is ook XLIGN hier naartoe verhuisd. Dat bevalt heel goed. We zitten ook op één van de mooiste plekken, met uitzicht op het water. Ik vind het heerlijk om tijdens een één-op-één gesprek even te wandelen, vanaf hier loop je zo het natuurgebied in. We zitten centraal en de bereikbaarheid is ook goed”. Volgens Mark liggen er wel verbeterpunten op het gebied van vindbaarheid. “De bewegwijzering op De Bosschen is nog wat onduidelijk”, aldus Mark. “Mensen hebben soms wat moeite om ons te vinden. Parkeren is kan ook een uitdaging zijn, ondanks dat we zelf aardig wat parkeerplaatsen hebben.”

Mark woont al ruim 50 jaar in de Hoeksche Waard. Hij heeft bij zijn vorige werkgever veel gereisd: “Ik heb de hele wereld gezien, maar ik vind het heerlijk om terug te komen door de tunnel of over de brug. Dan ben ik weer thuis. De Hoeksche Waard is echt mijn plek”.

 

Verbindende rol van de BIZ

 

Mark is erg positief over de BIZ. “Ik moet nog wat (bestuurs)leden van de BIZ ontmoeten, maar ik vind het erg goed dat er een soort community is”, vertelt Mark. “Met elkaar zorgen we ervoor dat het op het bedrijventerrein dingen beter gaan. Gezamenlijk bereik je meer. Het zorgt voor een stukje aandacht en toezicht en weten waar je elkaar kunt vinden. Het verbetert ook de veiligheid, wat weer goed aansluit op onze visie: Mensen zijn waardevol. Wij beschermen mensen.” Bij Mark staat de deur altijd open om een praatje te maken of om advies te vragen op het gebied van veiligheid. “De buren vallen hier gemakkelijk binnen en we hebben goede koffie”, lacht Mark. “Maar we moeten nog veel mensen leren kennen daarom hebben we het plan om eens in de paar maanden alle “De Bosschen buurtjes” uit te nodigen om even langs te komen. Een soort businessborrel, de uitnodiging zullen we tegen die tijd natuurlijk in de BIZ app zetten."

 

Wilt u ook kennismaken met Mark en natuurlijk Heleen, en het nieuwe pand bewonderen? Wij heten u van harte welkom tijdens de bijeenkomst op woensdag 11 oktober. Laat u inspireren en informeren op het gebied van veiligheid. Ook leggen we de nieuwe BIZ app verder aan u uit. Meld u hier aan.

 

1516322173165

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl