Uitnodiging: Bijeenkomst Veilig De Bosschen & Introductie BIZ App

Afgelopen periode is er achter de schermen veel gebeurd op De Bosschen. Zo hebben we een app ontwikkeld voor alle ondernemers op het terrein en zijn we in gesprek met de gemeente, politie en brandweer over de veiligheid van het bedrijventerrein. Om u bij te praten, organiseren wij in de week van de veiligheid op woensdag 11 oktober een bijeenkomst.

 

U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom in het nieuwe pand van ArboXL. Mark Sturrus, mede-eigenaar van ArboXL, laat ons met trots het nieuwe pand zien.

Veilig De Bosschen

Veel ondernemers vinden veiligheid op het bedrijventerrein erg belangrijk. Wijkagent Gwendolyn Thomas is expert op het gebied van ondermijning en criminaliteit op bedrijventerreinen. Zij geeft u tijdens de bijeenkomst graag tips over hoe u criminaliteit kunt voorkomen. 

Introductie BIZ app

Heeft u de nieuwe BIZ app al in gebruik? Wat kunt u er allemaal mee? En hoe blijft u het beste aangehaakt op alle ontwikkelingen die gaande zijn op het bedrijventerrein? Voorzitter Jaco Sterk legt u dit graag uit. 

Kennismaken met gemeente

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om tijdens de bijeenkomst kennis te maken met de gemeente. Bedrijfscontactfunctionaris Annelijn de Bakker-Melissant stelt zich graag aan u voor, vertelt over haar rol binnen de gemeente en waarvoor u bij de gemeente terecht kunt. 

Onder het genot van een lekker hapje en drankje praten wij u graag bij. Laat u informeren en inspireren op 11 oktober! Meld u hier aan. Tot dan!

Algemene informatie:
Datum: woensdag 11 oktober
Tijd: 17.00 - 19.00 uur
Locatie: Isaac Newtonstraat 6, 3261 MC Oud-Beijerland

 

Uitnodiging1

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl