Uniek in de Hoeksche Waard!

Ondernemers onderling verbinden en inspireren via de app. De Bosschen is het eerste bedrijventerrein van Hoeksche Waard die dit mogelijk maakt. Zo’n 50 ondernemers van het terrein zijn al actief in de app, maar wat kunt u er allemaal mee?

 

Blijf aangehaakt 

 

Het doel van de app is het inspireren, informeren en het verbinden van ondernemers op het bedrijventerrein. Via het smoelenboek kunt u laagdrempelig contact opnemen met mede-ondernemers.  

 

Koop lokaal 

 

In het menu vindt u ook het kopje ‘vraag en aanbod’. Hierin kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u een bedrijfsruimte of werkplekken beschikbaar heeft, of andere zaken die relevant zijn voor ondernemers op het bedrijventerrein.  

 

Veiligheid 

 

Samen zorgen we voor een nog veiliger bedrijventerrein. Via de app kunt u gemakkelijk camerabeelden opvragen wanneer er bij u iets is gebeurd. Ook kunt u melding bij de gemeente maken wanneer er bijvoorbeeld sprake is van overlast.  

 

Blijf op de hoogte

 

Als laatst zorgt de app ervoor dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en gebeurtenissen op De Bosschen. Regelmatig worden er nieuwsberichten geplaatst, maar u kunt zich ook gemakkelijk aanmelden voor een bijeenkomst. De eerste bijeenkomst staat al gepland in de week van de veiligheid op 11 oktober in het nieuwe pand van ArboXL. Meld u hier aan voor de bijeenkomst. 

 

Heeft u de app nog niet? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

app1

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl