Maak kennis met onze voorzitter!

Veel ondernemers van bedrijventerrein De Bosschen kennen hem al. Hij is al meer dan tien jaar gevestigd op het bedrijventerrein en sinds drie jaar ook voorzitter van de BIZ en OV De Bosschen. Voor de ondernemers die hem nog niet kennen, stellen wij hem graag aan u voor: Jaco Sterk, eigenaar van TadaTel.

 

De parel van Hoeksche Waard

Jaco woont al sinds zijn jeugd in Oud-Beijerland. Voor hem was het vanzelfsprekend om zijn bedrijf te vestigen op bedrijventerrein De Bosschen. “De Bosschen is zeer goed gelegen en heeft een goede bereikbaarheid. De bedrijvigheid is hier ook enorm. Ik noem niet voor niks Oud-Beijerland de parel van Hoeksche Waard”, vertelt Jaco enthousiast. “Ruim tien jaar geleden ben ik op het bedrijventerrein het bedrijf TadaTel gestart. Klanten kunnen bij mij terecht voor telecom en smartphone reparatie.” Jaco gaat verder: “Ik ben verschillende keren binnen het bedrijventerrein verhuisd, maar hier altijd gebleven. De locatie vind ik super”.

 

Voorzitterschap OV De Bosschen

Jaco liet zijn gezicht regelmatig zien bij verschillende bijeenkomsten van businessclubs en was zeer betrokken bij de ontwikkelingen van het bedrijventerrein. Het was dus niet meer dan logisch dat hij het voorzitterschap van Marion van der Veer-Kuppens heeft overgenomen. “Ik vind het nog altijd heel leuk om te doen”, vertelt Jaco. “Ik ben enthousiast om het terrein verder te ontwikkelen, samen met de ondernemers. De ontwikkelingen gaan zo snel, soms is het wel lastig bij te houden”. De BIZ/ondernemersvereniging zet zich in voor een schoon, heel, veilig en duurzaam bedrijventerrein. “We hebben afgelopen jaren veel mooie ontwikkelingen doorgemaakt”, gaat Jaco verder. “De camerabeveiliging is uitgebouwd: er zijn verschillende camera’s vervangen, er zijn er twee bijgekomen op nieuwe locaties en het systeem heeft een nog betere zoekfunctie gekregen. Voor de politie en de ondernemers is dit heel belangrijk wanneer er wat aan de hand is”.

 

Verbinden en inspireren

Jaco wil zich de komende periode verder inzetten op het verbinden en inspireren van de ondernemers op het bedrijventerrein: “We hebben onze website aangepakt, een LinkedIn-pagina aangemaakt en zelfs een app ontwikkeld voor de ondernemers op het bedrijventerrein. We willen het lokaal kopen op deze wijze stimuleren en de ondernemers nog meer met elkaar verbinden. Een stukje inspiratie en saamhorigheid creëren”. Inmiddels zijn er al veel ondernemers actief op de app. Heeft u de app nog niet en wilt u wel aangehaakt blijven? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt een aanmeldlink toegestuurd.

 

Bijeenkomst app introductie

Om de ondernemers nog verder met elkaar te verbinden en te inspireren organiseert OV De Bosschen in de week van de veiligheid een bijeenkomst. U bent op 11 oktober vanaf 17.00 uur van harte welkom in het nieuwe pand van ArboXL (Isaac Newtonstraat 6, Oud-Beijerland). Onder het genot van een lekker hapje en drankje willen wij de app verder aan u toelichten en bespreken we hoe we het terrein met z’n allen nog veiliger kunnen maken. Meld u aan via de app of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1522080511493

Ondernemersvereniging De Bosschen - Postbus 1519 - 3260 BA Oud-Beijerland - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy statement


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl